Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дремикур

Кога не правиш ништо.

-Шо праиш?-Нишо, ко старогрчкиот филозоф Дремикур.

1

Случајни записи:

Кокошка се занесуе!

Партијче

Ич кур да не ти чуе