Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Куропецање

Битолски израз за некој којшто глуми дека прави нешто сериозно

Ти го мислиш дека работи а тој цел ден се куропеца на интернет

2

Случајни записи:

Што го вртам

Чеша ја кикиритката (штипски)

Ќулафка