Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Што ги ебам, ќе ги сечам!

Непочитување на туѓото мислење и донесување на одлука по своја волја, без никаков респект за останатите.

Симо, ај те молам не им пресекувај пат на луѓето!? Што ги ебам ќе ги сечам!

2

Случајни записи:

Не ме јеби

Не биди најлуд, луд

Разбира се