Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кооперација

Селска продавничка пред која се пие пиво, а се мези салама и вегета. Се седи на празна гајба од пиво.

Ај по едно пиво пред кооперацију. Ја частим.

0

Случајни записи:

Пичлеме

Од умрен топол газ бара

Курава (Кураба)