Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кур се тресе, пичка се таласа

Кога некоја работа има мали, речиси никакви шанси да успее. Несериозна работа

-Како излезе работава?-А бе кур се тресе пичка се таласа.

2

Случајни записи:

Келемузе

Џамаданче

Трансгресивец