Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Фикс

Фраза која што потекнува од обложувалница.

Брат што напраи со онаа кај тебе вчера вечер ? Аааа брат Фикс падна ебење.Ке се пие ли вечер брат ? Фикс брат ке се напраиме гамајли.

3

Случајни записи:

Еден неубав

(У)цвика, Цвикање

Ојле Дојле