Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Љуткав

Ненормален. Ретардиран. Луд.

Тој љуткав, таа уште пољуткава.

2

Случајни записи:

Тинка

Не го обесуј

Добар ден тетине, здраво чичо Тасе