Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ги фрли чевлите

Битолски израз за некој што починал

Шо прај бе Пецако? Остај се, кутрио ги фрли чевлите.

1

Случајни записи:

Гамајла

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е

Бекендаш