Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Хорсајла

Човек заглавен на хероин.

Глеј го бе три зуба цели не му останале, апла хорсајла е.

7

Случајни записи:

Не ми џвакај мадињата

Да да, се сеќавам

Вид-виделија