Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Хацер

Хацер/Хацерка - Израз за особа која се облекува и однесува (на латиница-ХА-ЦЕ(Хард-цоре)). Спртоивно од Фенсер/Фенсерка. Не се грижи многу за својот изглед и стајлинг, на другите и местата кои ги посетува. Карактерот им е есктремно лабав (на латиница Тхеѕ го њитх тхе флоњ) Најчесто слушаат рок и алтернативна музика, а се во круг на уметници.

Каков Хацер е Дамјан, вчера заглави на роденден во Парк, иако сабајлево е на работа

1

Случајни записи:

Прцање

Џордан

Директор