Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Торко

Глуп човек, ептен забеган.

Како можеше бре тоа да го направе, абре торко торкосан! (кавадаречки)

3

Случајни записи:

Те фатив ли, те ебав

Гипс - картон

Скопје 2014