Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Некни

Битолско минато неопределено време после вчера и завчера. Означува настан што можел да се случи било кога помеѓу Биг Бенг и на три дена пред сегашно време.

Абе не знаев дека си се женил, кога беше свадбата?Некни во Братиндол.

10

Случајни записи:

Пaлaфурдијa

Палма

Партали