Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кремастаре

битолски дијалект; закачалка за алишта за во плакар во форма на триаголник;

* имаш кремастаре да не ми се истутка костумот?* клај ги пантолоните те молам на кремастаре вчера ти ги пеглав

2

Случајни записи:

Го лапна небањат

Клецање

Лесвица