Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Маaе'гкати!

Збор во кој постои едначење по звучност, а најчесто се изговара со полуотворена уста. Кога правилно ќе се изговори тогаш се слуша како МАЈКА ТИ! Овој збор е најчесто се користи како скриено-отворена навреда.

Те молам не биди сељак. Маае'гкати! Што рече? Што маaе'гкати! Каде вечер? Кај маaе'гкати!

3

Случајни записи:

Дреме као бува на кур

Келемузе

Мише