Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Бетон

(1) Смеса за градење (2) Кога за извесен одбран датум се вели дека е бетониран, истиот е многу веројатно дека ќе се промени (3) За ВМРО-ДПМНЕ зборот значи гипс картон (4) Може да се референцира свадбарски бетон, односно пиење на пиво со ракија

Датумот го бетониравме на 24 април. Датумот беше поместен подоцна на 5 Јуни.Леееј пиевме свадбарски бетон, глаава ќе ми прсне.Земи од бетонов, да ја средиме терасата.

2

Случајни записи:

Да ми го бричиш со џамче

Кур

Мамти ли а палиш?