Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Куротресина

Личност која само се мува ваму-таму и во суштина не работи ништо. (Клатикур)

Кај си бе Перо Куротресино стара !

2

Случајни записи:

Цепаме

Се цепа

Ужифкич, плифкич и кулиркич