Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Тошо

Машко име кое често се користи за укажување на нечија глупост.

Ај не се праи на Тошо жити се!

2

Случајни записи:

Мрљак

Кљафти

Ја ја ебам, она ми го пуши