Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Модернистички

Израз кој го користат селендри наместо "модерно". Во ретки прилики се однесува на филозофски, културен и уметнички тренд од доцен 19 век.

Гледавме да избереме модернистички мебел.

2

Случајни записи:

Цреп

Кидне, кидна

Не ми џвакај мадињата