Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ќе се договориме

Фраза секогаш користена за учтиво игнорирање.

Ќе одиме на кафе? Ај ќе се договориме. (амин)

7

Случајни записи:

Озбилно, озбилен

Шлаач, шлаење

Гоце од работа