Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Барок

Термин којшто се користи за опишување на фасади украсени со стиропор кој личи на мермер.

Немој да ме тераш да седам на кеј, не можам да го гледам барокот од Скопје 2014.

4

Случајни записи:

Кај што се ебаваат желките

Неам гз

Ја ја ебам, она ми го пуши