Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дрн дрн јарина

Еден од попознатите графити во Прилеп, се користи за опис на настани што во однина нема да имаат никаква последица.

Што кажаа на прес конференцијата на Владата?- Дрн дрн јарина...

0

Случајни записи:

Мамти ли а палиш?

Папафиго

Тури му пепел