Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Тури му куро

Битолски израз употребуван кога нешто некому е сеедно, односно кога нешто се прави набрзина.

- „Сакате кечап и мајонез?“- “Абе, тури му куро.“

4

Случајни записи:

Палајца

Дрн-дрн јарина

Алабер