Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Арслан

Човек, најчесто маж, кој иако има 45 години, неговата мајка се однесува со него како да има 12. Најчесто невработен, навива за Пелистер, редовно го посетува партискиот штаб и живее со неговата мајка.

„Арслан на мајка!“

3

Случајни записи:

Куров ми Ленче

Правење камен

Иде Дунав