Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Го свари грао

Исклучително битолски израз. Го определува чинот на разболување. (Го свари гравот)

*некој кивнува*- „Ее, брат, го свари грао...“

5

Случајни записи:

Зајко

Кец у Два

Не шеткаш?