Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Си ги зеде дрвата

Битолски израз кој укажува дека дотичното лице починало

- Еј, абе Умберто Еко виде?- Да бе, си ги зеде дрвата...

6

Случајни записи:

Спанџа

Кур ми е, двор ми е

Пичлеме