Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шо ги ебам, ќе ги сечам

Израз на непочитување и не грижа кон одреден авторитет, сугестија, молба или наредба.

Не, шо ги ебам ќе ги сечам.

14

Случајни записи:

Кај што се ебаваат желките

Маaе'гкати!

Гагатор