Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Домаќица

Именка женски род. Спротивно од домакинка. Се однесува на жена со сомнителен морал. Зборот најчесто се употребува пејоративно. Именкава има синоними во: радодајка, пачавра,*роспија...

Е, она е ептен домаќица

1

Случајни записи:

Ехе

Фикус

Од умрен топол газ бара