Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кур ми е, двор ми е

Израз употребуван кога некој некому сака да даде до знаење дека ќе прави што сака.

- „Шо се шеташ по гаќи бе море?“- „Кур ми е, двор ми е бе.“

2

Случајни записи:

Мањо

Мамти ли а палиш?

Астма