Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пусти-куќа

Неодговорен човек со несреден живот.

- „Онај мажот ми дома не е прибран, абе, пусти-куќа!“

0

Случајни записи:

Свирипичино

Човечиња

Не биди најлуд, луд