Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Го спаковаа

Битолски израз употребуван од локалното население кога дилер ќе заврши взатвор.

Абе капсата има мастраф?- Не бе сине го спаковаа пред некој ден.

1

Случајни записи:

Мустра / Чанта

Сибир/Камчатка

Шиликурант