Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Гамајла

Фраза кој е потомство од изразот ЗМАЈ.

Гамајла сум човече не глеам кај глеам.Брат земи уште еден дим Гамајла ке се напраиш.

1

Случајни записи:

Десоросоизација

Водици

Позер