Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Цреп

Човек кој што си нема појма од животот. Обично се користи како синоним за неспособен. Потекнува од култната Дота.

Каков цреп, човече...

6

Случајни записи:

Пичка

Фиљан

Ич кур да не те боли