Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Опинок

Најбезнадежен вид сељак.

- Види го опиноков.- А бе пратеник е тој.

10

Случајни записи:

Спас ти нема

Жур-бур

Ужифкич, плифкич и кулиркич