Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Смог

Означува густа магла помешана со загаден воздух,но исто така е термин кој го користат жителите на Лисиче за искажување бакнеж.

Смог. Смог. Шу праиш бејбе?

2

Случајни записи:

Прдло невиден

Онли Гад кен џаџ ми

Петарда