Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шо мајка ти?

Реторичко прашање, што на шала се упатува како одговор на некој што те замара, ти мрчи и пробува да те заебава на некоја тема.

Пеер, која ти е песнава, што е следно, Бритни? (хехе)- Шо мајка ти?!

6

Случајни записи:

Хефтање

Мочка

Мрење