Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Курало

Битолска номенклатура за безимени објекти со големина занемарлива во однос на околината. Курало е се'она шо не знајш како се вика или те мрзи да кажиш како се вика.

„Дај ми го куралото на маса шо е.“

5

Случајни записи:

Алабер

Пиче

Тинкање