Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Џам

турко потекло (турцизам) значење : стакло , прозорец

Купив нов телевизор, сликата џам е

1

Случајни записи:

Aј па те барам

Мадe

Кај што се ебаваат желките