Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шиткач

Човек што ги одбива пријателите кога го викаат за дружење.

-Абе пер доаѓаш вечер?-Не бе брат, некако изморен сум.-Тибам шиткачот!

0

Случајни записи:

Гагатор

Џенем

Татаркур