Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да го исцедам лимоно

Битолски израз кој се употребува кога припадничка од женскиот пол оди по мала потреба.

„Кај е бе вецето? Да го исдецам лимоно.“

1

Случајни записи:

Свирипичино

Гане

Џаде