Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Не ми џвакај мадињата

Битолски израз кога некој сака некому да даде до знаење дека не сака да биде замаран.

„Бојан, не ми џвакај мадињата!“

2

Случајни записи:

Чеша ја кикиритката (штипски)

Мафе

Пичка под кошуља