Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да фрлам еден кур

Битолски израз кој се употребува кога припадник на машкиот пол оди по мала потреба.

Ом да фрлам еден кур брат, чеј малку.

6

Случајни записи:

Ќе си го прашам куров

Закачување

Тркало