Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да ми го бричиш со џамче

Крајно навредлива фраза, после која навредениот нема повеќе зборови пошто веќе замислува како го бричи со џамче, и тоа зелено.

Ти можиш само да ми го бричиш со џамче.

4

Случајни записи:

Од умрен топол газ бара

Жур-бур

Мише