Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Љоко

Благоретардирана личност, со мали способности или вештини. (битолски)

Море земи да работиш нешто. Немој да бидиш љоко.

5

Случајни записи:

Отпра' плочата

Зајко

Aј па те барам