Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

На 15ти септември...

Фраза која се користи да се означи нешто што најверојатно нема да се случи.

До кај си со Жането, ќе ја клецниш? - Да, на 15ти септември...

5

Случајни записи:

Сарма

Некња

Залангур