Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Цврц Милојко

Скопска фраза која укажува на неуспешна мисија или неуспех

Ги купи кондурите бе? Цврц Милојко, нема број

5

Случајни записи:

Калаштура

Путето и' лепе као платинка

Разбира се