Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Не го обесуј

Кога некој ќе ти каже да не го обесуваш, тоа значи дека сака да биде оставен на раат.

Еј, брат.. ај бе не го обесуј сеа..

3

Случајни записи:

Од умрен топол газ бара

Гаваз

Февга