Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Фрфоса

Реакција на публиката кога ќе се каже опасна затка во јавно „дисање“.

-Грди си. -Што мајка ти? (третото лице кое е публика во јавното дисање) ОООоо, ти го фрфоса!

0

Случајни записи:

Курповикателна

Сак'з

Да се јавам на мобилен