Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Мајстор

Име на шоферот во која било форма на јавен превоз.

Мајсторе! Отвори задна.

2

Случајни записи:

Кур се тресе, пичка се таласа

Ме фурат позитива

На попот капата