Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Се ебавам со мајстори

Процес во кој се расправаш со мајсторите оклу квалитетот на нивната услуга/ изработка.

Шо прајш? Еве се ебавам со мајстори!

11

Случајни записи:

Јанино

Кењаш

Мајчето му го расплака