Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Келемузе

Битолски израз за неописиво глуп, троа смотан, троа злобен, троа гнасен/валкан човек.

7

Случајни записи:

Млак да ти кисне во уста

Пофира

Зелено џамче